af003102: Gastarbeider = wegwerparbeider - Universitaire Parochie (1978)
"Affiche uitgegeven in (1978) door de Werkgroep Gastarbeiders Universitaire Parochie (UP) Leuven voor het migrantenvraagstuk. Afbeelding: tekening van een man met snor in traditionele kledij. Tekst: GASTARBEIDER = WEGWERPARBEIDER. JE VROEG MIJN WERK, WAAR ZIJN MIJN RECHTEN: AKTIE VOOR EEN RECHTVAARDIG VREEMDELINGENSTATUUT. VERANTW. UITGEVER: WERKGROEP GASTARBEIDERS U.P. LEUVEN. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"