fo035559: Agalev/Groen - Demol, Pierre
"Zwart-witfoto van Frans Lozie, Eddy Boutmans, Fouzaya Talhaoui en Jef Vermassen tijdens het tweede Open-Agalev-forum Groen Licht te Brussel op 6 februari 1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"