te004036: Wanneer ge centen vraagt - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/11/07))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend: een 'lamme' vrouw duwt een krant lezende 'blinde' man voort in een karretje. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 7 november 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"