af004766: Zaïre en het Belgisch ontwikkelingsbeleid - Alsteens, Gerard; Oxfam-Wereldwinkel (1979)
"Affiche van Gerard Alsteens (Gal) uitgegeven in 1979 door Oxfam-Wereldwinkel voor solidariteit met de Zaïrezen. Afbeelding: karikatuur van Mobutu Sese Seko als houten marionet waarvan de ruggensteun een zwarte platdrukt. Tekst: ZAIRE EN HET BELGISCH ONTWIKKELINGSBELEID. WOENSDAG 31 OKTOBER 1979 IN ANBJ GRETRYSTRAAT 26 BRUSSEL (100 M VAN DE BEURS). mmv: paul janssens (zaïre komitee) ronald van den bogaerd (ucl) walter zinzen (brt) persoon van het kabinet van m. eyskens (gevraagd). organisatie en inlichtingen. provinciaal sekretariaat oxfam-wereldwinkel brussel rijkeklarenstraat 12 1000 brussel 02/511 75 29. ism de wereldwinkels van grimbergen, londerzeel, meise, strombeek en zaventem. v.u.: Oxfam-WW, Rijkeklarenstr. 12, 1000 Br. vrij v. zegel art. 198-7. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"