Gertrude Stein en Alice B. Toklas. Parijs pottenparadijs - Hoogma, Marianne (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Marianne Hoogma Fonds Suzan Daniel FSD)"