af007630: Rik Snoekx - SP (1988)
"Affiche uitgegeven in 1988 door de Socialistische Partij (SP) (Limburg) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Rik Snoekx. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"