af015007: U.S. navy out! Vieques, P.R. (1999)
"Affiche uitgegeven in 1999 tegen de luchtmachtbasis van de Amerikaanse marine op Vieques (Puerto Rico). Afbeelding: tekening van een bom, een vizier, de kaart van Vieques en palmbomen. Tekst: U.S. NAVY OUT! Vieques, P.R."