af002219: Albert Michielsen - SP; Dierens, Gaston (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door Socialistische Partij (SP) (Antwerpen) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Albert Michielsen. Tekst: Albert Michielsen 11e plaats Provincie SP 7 Wij willen er met z'n allen op vooruitgaan."