De Jonge Socialist : maandelijksche uitgave der Vlaamsche Federatie van Socialistische Jonge Wachten (Gent: VFSJW)
"04(1914): gefotokopieerde specimina ; Wijziging ondertitel: okt 1912: Maandelijksche uitgave van den Bond van Vlaamsche Socialistische Jonge Wachten Periodiciteit: maandelijks. Het tijdschrift verschijnt niet tussen 1 jan 1909 en 31 dec 1911. Eerste nr.: jan 1908 Laatste nr.: aug 1914 Redactie: hoofdredacteur: H. De Man Wijziging redactie: jan 1912: hoofdredacteur: D. Bouchery Organisatie: Vlaamsche Federatie van Socialistische Jonge Wachten okt 1912: Bond van Vlaamsche Socialistische Jonge Wachten Bureau van administratie: E. Lammens, Ons Huis, Vrijdagmarkt, Gent Wijziging bureau van administratie: jan 1912: R.J. Minne, Ons Huis, Vrijdagmarkt, Gent Drukkerij: Samenwerkende Volksdrukkerij, Gent"