af006938: Is onze bijzondere jeugdzorg ziek? - Werkgroep Psychologie en Pedagogiek; Lombrosiana; SJW; RAL (1975)
"Affiche uitgegeven in 1975 door Lombrosiana (faculteitskring van de studenten Criminologische Wetenschappen, Universiteit Gent), de Werkgroep Psychologie en Pedagogiek (WerPP, Universiteit Gent), de Socialistische Jonge Wacht (SJW) en de Revolutionaire Arbeiders Liga (RAL) voor een lezing over de bijzondere jeugdzorg. Afbeelding: zwart-witfoto van een klein meisje met haar armen door een rasterwerk. Tekst: Is onze bijzondere jeugdzorg ziek? met: Prof. Dr De Bock, Jeugdrechter Van Heule, De werkgroep bijzondere jeugdzorg. Dinsdag 28 januari om 20 u in Aud. E, Blandijnberg. inkom gratis. inrichters: socio politieke werkgroep psychologie en pedagogiek, Lombrosiana, S.J.W./R.A.L. Verantw. uitg.: V.V.S. - v.z.w. - Koopliedenstraat 20 - 1000 Brussel - VRIJ VAN ZEGEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"