082.X.3: Instagram-pagina van Zij-kant - Zij-kant
"Collection: Socialistische Vrouwen (SV) & Zij-Kant; Level of description: Series; Series: 082.X: Social media; Biografie: In november 2002 wijzigde de SV haar naam in Zij-Kant, waarmee ze het voorbeeld volgde van heel wat andere organisaties uit de socialistische zuil om een duidelijke verwijzing naar hun politiek-ideologische achtergrond te laten vallen. Meteen werd een ware mediacampagne opgestart, met een vernieuwde website en de start van een digitale nieuwsbrief onder de naam Fe-Mail. Twee jaar later volgde de erkenning als socio-culturele beweging, gespecialiseerd in het genderthema. In 2002 veranderde schrijfwijze : ZIJkant vzw"