af001516: Dag van de gelijke behandeling voor jonge migranten - Drukkerskollektief De Wrikker (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 voor gelijkheid. Afbeelding: tekening van een in twee gebroken marmerblok. Tekst: DAG VAN DE GELIJKE BEHANDELING VOOR MIGRANTEN. ANTWERPEN ZATERDAG 12 OKTOBER. INITIATIEF VAN DE STUURGROEP EN VAN DE WERKGROEP JONGE MIGRANTEN IN HET KADER VAN HET INTERNATIONAAL JAAR VAN DE JEUGD. 'T IS MIJN VRIEND BLIJF ERAF. INTERNATIONAAL JAAR VAN DE JEUGD. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"