af014882: 4e Holebifilmfestival Leuven - Despriet, Bregt; Driekant; &of; Labyrint; Dotremont, Serge (2004)
"Affiche ontworpen door Bregt Despriet, uitgegeven in 2004 door Driekant, &of en Labyrint voor het 4e holebifilmfestival in Leuven. Afbeelding: kleurenfoto van een lesbienne- en een homokoppel in een cinema kijkend naar een scherm waarop HOLEBI als het Hollywood Sign op de flank van Mount Lee. Tekst: 4E HOLEBI FILMFESTIVAL LEUVEN 3-17 NOVEMBER 2004 LEUVEN WWW.HOLEBILEUVEN.BE/FILMFESTIVAL. vrij van zegel: KB1927, Art. 198 • v.u.: Serge Dotremont, Bogaardenstraat 77-1, 3000-Leuven • Affiche: Bregt Despriet <bregt@latte.be>. Logo's: driekant HOMO-LESBISCH-BI LEUVEN; &of holebi-jongeren; Labyrint; ZIZO; gay belgium www.gaybelgium.be; Leuven. Eeuwenoud, springlevend.; studio straffe cinema sterke films; ZED CINEMA. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"