af006137: Bal met het Show-orkest Bobby Carnarius - Vanwest, Raf; BSP-afdeling Sint-Truiden
"Affiche uitgegeven in 1970 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) Sint-Truiden voor een bal. Tekst: B.S.P. Sint-Truiden. Bal met het Show-orkest Bobby Carnarius. Zaal Manège, Rijschoolstraat, St-Truiden. Zaterdag 31 januari 1970. Drukk. Vanwest, St-Martenpl., 6, St-Truiden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"