fo010143: Stadswerklieden aan het werk - Muns, R.
"Zwart-witfoto van twee arbeiders van de Trammaatschappij bij het ontdooien van bevroren ondergrondse leidingen in Brussel, 1940-1945. Opschrift achteraan: Arbeiders van de trammaatschappij ontdooien met een speciaal apparaat de bevroren ondergrondsche geleidingen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"