Lesbische bloemen [over bloemlezingen] - Hoogland, Renée C. (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Renée C. Hoogland Fonds Suzan Daniel (FSD)"