Werken in dienst van de vrede : rede van N.S. Chroestsjow voor de Franse televisie op 2 april 1960 - Chroesjtsjov, Nikita (Persafdeling van de Ambassade der USSR in Nederland, 1960)
"N.S. Chroestsjow"