fo028001: Norine - Mesens, Edouard Léon Théodore
"© Sabam Belgium Zwart-witfoto, fotocollage gemaakt door E.L.T. Mesens van een luchtballon, ballonnen en verscheidene mensen die een fototoestel in de hand hebben. Opschrift: Norine (opgekleefde letters). Jaren 1920. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"