fo023531: Asielzoekers, Sans papiers - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van zwarte kinderen in een betoging voor betere rechten voor asielzoekers, sans papiers. Brussel. Eind jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"