fo003809: Bemanning van de boot Alfred Defuisseaux van de Rode Vloot - Beheyt, Jules
"Zwart-witfoto van de bemanning en personeel van de boot Alfred Defuisseaux van de Rode Vloot in Oostende. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"