ls000469: Le coiffeur - Wilchar
"Linoleumsnede met de afbeelding van een kapsalon waar een kapper met kam en tondeuse in de hand een man kapt . Linksonder de oplage 3/50 en de titel 'Le Coiffeur', rechtsonder gehandtekend Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"