fo010299: 1 meistoet in Ieper
"Zwart-witfoto van een 1 meistoet in Ieper, 1932. Er worden borden gedragen met opschrift: Het socialisme is de redding - geeft ons werk en brood - arbeid adelt. Wij eischen recht op leven. Feest van den vrede. Opschrift achteraan: Een deel der stoet gekiekt op den hoek der Elverdinghestraat op 1 mei 1932. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"