Oorlogsburgemeesters (1940-1945) : lokaal bestuur en Nieuwe Orde in België, Nederland en Noord-Frankrijk. Deel 4: Het lokale bestuur van 1943 tot 1945 - Wouters, Nico (Gent: Universiteit Gent, 2004)
"Nico Wouters Meerdelige publicatie"