af003901: China. Filmvoorstelling door iemand die er was. Kommentaar en debat: Franck Beke, weekblad "Links" - JS-afdeling Brugge; Kultuuropbouw Brugge; Dumon, Marcus
"Affiche uitgegeven in 1977 door de Jongsocialisten Brugge en Kultuuropbouw Brugge voor een avond over China. Tekst: China. Filmvoorstelling door iemand die er was. Kommentaar en debat: Franck Beke, weekblad Links. In jeugdclub De Torre, Baliestr. 58 Brugge. 9 december 1977 te 20u30. Organisatie: Jongsocialisten Brugge, Kultuuropbouw Brugge. Verant. uitg. M. Dumon, Lange Muntstraat 22 Brugge."