st001138: Natuurbehoud, Red Bourgoyen en Ossen.meersen
"Een sticker met centraal een bloem met daarop een vlinder. Tekst: Natuurbehoud = Zelfbehoud. Red Bourgoyen & Ossenmeersen. Tel: 09-52.38.51 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"