vl000852: Centrale der Boeknijverheid van afdeling Antwerpen 1856 - J. Raes-Boenders
"Vlag van de Centrale der Boeknijverheid van de Afdeling Antwerpen, 1856. Centraal een stralende zon met daarvoor een man die een boekpers aan het bedienen is. Daartussen: een palmtak. Daarvòòr in een banderol: Centrale der Boeknijverheid en eronder: Afdeling Antwerpen.In de broektop: een rood schild met de emblemen van de stad Antwerpen. In de vluchttop: 1856. Dit alles is omzoomd met een rode boord. Rode franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"