Een opfrissertje voor het morgenrood : identiteit en plezier in een culturele flikkerpolitiek - Dyer, Richard (Homojaarboek : artikelen over emancipatie en homoseksualiteit)
"Richard Dyer Fonds Suzan Daniel (FSD)"