txt000251: Objectief 479.917
"Een grijskleurige T-shirt met aan de voorkant in een zwart vlak de tekst Objectief 479.917. Op de rugzijde ineengestrengelde handen met eronder de tekst '' 100 stembureaus voor gelijke rechten . FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"