af009941: Memories - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Celis, Dirk
"Affiche uitgegeven tussen 1997 en 1999 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor de toneelvoorstelling Memories door de Internationale Nieuwe Scène. Afbeelding: Bode Owa en Charles Cornette die mekaar omhelzen. Tekst: Werelculturencentrum Zuiderpershuis presenteert: Memories. Bode Owa, Charles Cornette. Internationale Nieuwe Scène. Vvk: Zuiderpershuis - onthaal: Timmerwerfstraat 40 - 2000 Antwerpen • open van 12-17u • zon - maan gesloten. Fnac Antwerpen / Brussel / Gent / Luik • Eku Ticketshop: Kammenstraat 70 - 2000 Antwerpen. Tel: 03/216.44.40 • Fax: 03/248.06.30 • Reservaties: 03/248.01.00. V.u. Dirk Celis, Timmerwerfstraat 40, 2000 Antwerpen. Met de steun van de Vlaamse Regering. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"