af016313: Balladeus. Voorstelling nieuwe cd: Snikheet - De Decker, Luc; CC De Plomblom
"Affiche van Luc De Decker uitgegeven in 2009 door het Cultureel Centrum (CC) De Plomblom Ninove voor de cd-voorstelling van Snikheet van Balladeus. Afbeelding: kastdeur en muziekgroep Balladeus met v.l.n.r. Jan Maris, Wim Vanderpoorten, Rufijn De Decker, Geert Van Snick en Bart De Taeye. Tekst: BALLADEUS zaterdag 16 mei 2009 20u CC DE PLOMBLOM Graanmarkt 12 NINOVE VOORSTELLING NIEUWE CD: Snikheet. GRATIS OPTREDEN BALLADEUS en gastgroep Yah Tararah. Inleiding Erik Wille. Reservaties Plomblom 054/34 10 01 of aan de balie (maandag gesloten). BALLADEUS TREEDT OOK OP: Lentefeest Zaterdag 25 April 2009, 21u Sint-Franciscus, Lostraat 175 Roosdaal-Strijtem; Erfgoeddag Zondag 26 April 2009, 19u Binnenkoer Stadhuis, Centrumlaan 100 Ninove; Café Chantant samen met Erik Wille en de groep Wreed & Plezant — Zaterdag 2 mei 2009, 20u Zaal 't Brouwershuys, Markt 10, Aalter — Zondag 3 mei 2009, 15u Parochiaal centrum, Dorpsstraat 538, Leefdaal; CD-voorstelling + Bal Woensdag 27 mei 2009, 20u Café De Cam, Dorpsstraat 67a Gooik; Oostende voor Anker Maandag 1 Juni 2009, 11u en 13.30u Sint Pieter en Paul plein Oostende. Van 2 tot 31 mei loopt de retrospectieve tentoonstelling RUFIJN DE DECKER, schilder-tekenaar in de foyer van de CC De Plomblom. Met medewerking van: WITKAP•PATER STIMULO•DUBBELE•TRIPEL Brij. SLAGHMUYLDER • Ninove • www.witkap.be, de Bib, STAD NINOVE, PHOTO ADS PHOTOGRAPHIC ADVERTISING STUDIO BVBA Ninove, ARGENTA uw appeltje voor de dorst WILLIAM BARBE Gravenbosstr 10 1770 LIEDEKERKE. Foto: Luc De Decker www.photo-ads.be. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"