003.00529: Omzendbrieven betreffende de verlofregeling 1960, het Fonds voor Bestaanszekerheid bouw, lonen in petroleumnijverheid, loonovereenkomsten, het gewaarborgd weekloon, besprekingen werk- en bestaanszekerheid enz - BWP-afdeling Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Kortrijk; Biografie: De federatie Kortrijk was een van de vele regionale federaties van de Belgische Werkliedenpartij. De partijfederaties waren lange tijd op arrondissementele basis georganiseerd. Het zwaartepunt van de federatie lag overigens niet in Kortrijk, maar in het rode ‘bolwerk’ Menen. Level of description: Item; Series: 003: Archief van BWP-afdeling Kortrijk"