fo017081: Nobels-Peelman - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto van stemmende arbeiders tijdens een vergadering in de gebouwen van Nobels-Peelman in St.-Niklaas. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"