te004505: Tien regels voor de volmaakte vrouw - Van den Berghe, Frits
"Een gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een vrouw leest het formulier aan de muur waarop geschreven staat tien regels voor de volmaakte vrouw . Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"