te004555: Albert Devieze - Van den Berghe, Frits
"Portret van Albert Devieze, Liberaal minister van landsverdediging. Verschenen in Koekoek, humoristisch weekblad van Vooruit, 26-1-1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"