fo020595: Communistische partij - Le Drapeau Rouge
"Zwart-witfoto genomen tijdens een meeting van de Communistische Partij met Julien Lahaut en Arthur Ramette (rechts) afgevaardigde van de Franse P.C. op 30 mei 1945. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"