af008513: T.v.v. de strijd v.d. Genkse P.V.D.A. dokters. Volksbal - Drukte; Geneeskunde voor het Volk; Van Acker, Roland
"Affiche uitgegeven in 1985 door Geneeskunde voor het Volk Zelzate voor een bal. Afbeelding: karikatuur van een dansend koppel, een grote, dikke vrouw en een kleine, magere man. Tekst: T.v.v. de strijd v.d. Genkse P.V.D.A. dokters. Volksbal v.d. vrienden v.d. vzw Geneeskunde voor het Volk zat. 20/4/85 te 20 uur zaal Brouwershuis Assenedest.w. 107 Zelzate west. Inkom 50 f. Vv.v.z. art. 198/1. V.u. Van Acker, Groenplein, Zelzate. ZeefDrukte 091/24.14.45. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"