fo021777: Tefzet Sint-Niklaas - Rol
"Zwart-witfoto van een protestactie bij Tefzet in Sint-Niklaas. Het personeel (?) staat buiten met spandoeken met opschrift: De G.O.M. ziet naar ons niet om - Tefzet moet gered! - 100 werklozen = 25.000.000 Fr. Redt ons-geef ons! - Tegen wil en dank op de werklozenbank FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"