fo005079: Léon-Eli Troclet in de Gentse Vooruit - Sory, R.
"Zwart-witfoto van Léon-Eli Troclet in de Vooruit, Gent, 14 november 1954. Troclet spreekt de socialistische gepensioneerden toe. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"