af003226: Jozef Stevens - Het Licht; SP (1982)
"Affiche uitgegeven in 1982 door de Socialistische Partij (SP) van Balen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Jozef Stevens. Tekst: JOZEF STEVENS 7e kandidaat SP 1. druk. s.m. het licht - gent. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"