fo004815: André Cools op vakantiesalon - Huby, Charles
"Zwart-witfoto van André Cools op het vakantiesalon Toerisme en Vrije Tijd in Brussel, 10 februari 1969. Opschrift achteraan: De heer Cools, vice-premier minister en minister van het budget werd op het vakantiesalon Toerisme en Vrije tijd uitgenodigd door de heer Vogeleer, afgevaardigde-beheerder van de Europese Automobielclub. De minister heeft er vooral aandacht betoond voor al wat met autotoerisme heeft te merken. Herinneren we er terloops aan dat het Vakantiesalon open blijft tot zondag 16 februari. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"