af000241: Waarom? Het Plan van den Arbeid zal een einde stellen aan deze monsterachtige tegenstelling - Voor Allen; BWP
"Affiche van Voor Allen uitgegeven in 1935 door de Belgische Werkliedenpartij (BWP) voor het Plan van de Arbeid. Tekst: Waarom? Moeder, waarom zijn er geen kolen? Omdat vader werkloos is. Waarom is vader werkloos? Omdat er te veel kolen zijn! Het Plan van den Arbeid zal een einde stellen aan deze monsterachtige tegenstelling. Algemeene raad der B.W.P. Montage Voor Allen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"