af008978: Elektra, mijn liefde - Carpentier, Emile; Goff; Multatuliteater (1981)
"Affiche met foto van E. Carpentier uitgegeven in (1981) door Multatulitheater met als trefwoord toneel.Een oude groepsfoto van de acteurs.Tekst: multatuli-teater. ELEKTRA, mijn liefde. LAZLO GYURKÓ (HONGARIJE). vertaling Paul Berkenman. REGIE: BERT van TICHELEN. VRIJDAG 15/5 ZATERDAG 9, 16, 23 mei MAANDAG 18/5 DONDERDAG 21/5 telkens om 20 u. Zaal JAMKLUB Meulestedesteenweg, 25, 9000 Gent. Lokatie: DAGBLAD DE MORGEN Tel. 25.57.95 (BINNENPOST 115) of één uur voor de voorstelling JAMKLUB 51.30.43. vrij van taks. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"