st001857: Natuurreservaten vzw, Weidevogelreservaat Ter Doest
"Sticker met de tekst: 'natuurreservaten v.z.w. / Weidevogelreservaat Ter Doest' en de afbeelding van twee vogels in een weide met op de achtergrond de schuur van de vlakbij gelegen abdij Ter Doest. Natuurreservaten en De Wielewaal zijn in 2001 gefuseerd tot Natuurpunt Vlaanderen. Het Weidevogelreservaat Ter Doest is een natuurgebied nabij Lissewege. Het wordt beheerd door Natuurpunt en is vernoemd naar de vlakbij gelegen abdij Ter Doest. Het maakt deel uit van de Natura 2000-gebieden en wordt gesteund door het Life-Project. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"