Project kansarme jongeren : opstarten van eeen continu samenwerkingsverband tussen het Jongeren Advies Centrum en het Hulphuizeke - Blokland, Marjan; Van Wassenhove, Nathalie (Gent, 1989)
"Marjan Blokland, Nathalie Van Wassenhove BMLIKScriptie Hoger Stedelijk Instituut voor Pedagogische en Sociale Studie Edward Anseele."