af001798: Proletariërs van alle landen verenigt u! - KPB (1978)
"Affiche uitgegeven in (1978) door de Kommunistische Partij van België (KPB) voor het communisme. Afbeelding: portrettekening van Karl Marx en portrettekening van Friedrich Engels. Tekst: PROLETAIRES DE TOUS LES PAYS, UNISSEZ-VOUS! PROLETARIERS VAN ALLE LANDEN VERENIGT U! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"