De Pionier : strijdblad van het anti-fascistisch onderwijzend personeel : strijdblad van het Antwerpsch onderwijzend personeel aangesloten bij het Onafhankelijkheidsfront ([S.l.]: Onafhankelijkheidsfront)
"Originele exemplaren worden niet geraadpleegd. Enkel de fotokopieën zijn raadpleegbaar"