af006234: Freedom carnival in Woomera - Vluchtelingen Aktie Komitee (VAK)
"Affiche uitgegeven in 2002 door het Vluchtelingen Aktie Komitee (VAK) voor solidariteit met de asielzoekers in het vluchtelingenkamp in Woomera. Tekst: Do. 17/10/2002 – Studentenhuis De Brug – 20h. Freedom carnival in Woomera. Tijdens de 1e week van februari hielden achthonderd mensen een aktiekamp voor het gesloten centrum voor vluchtelingen in Woomera (Australië). Over de schrijnende toestanden in de vluchtelingenkampen en over het aktiekamp werd een video gemaakt. Inleiding door Yves Dedeene die in Woomera aanwezig was. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"