af001460: 1er mai - Union Coopérative; Action Commune Socialiste (1952)
"Affiche uitgegeven in (1952) door Parti Socialiste Belge (PSB) voor het meifeest. Afbeelding: tekening van een zwarte hand met klauwen grijpend naar de vrijheidszuil van Luik, het symbool van de stad. Tekst: COMITÉ D'ACTION COMMUNE P.S.C. FACE AU DANGER TOUS AU CORTEGE 1er mai RASSEMBLEMENT aux TERRASSES à 10 heures. IMPRIMERIE U.C. LIÈGE D'APRÈS F.W.S. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"