af001438: Rooie Vlinder - Janettenfuif - Agitat; De Rooie Vlinder; Vande Weghe, Pierre
"Affiche uitgegeven in 1980 door De Rooie Vlinder voor een fuif. Tekst: Vrijdag 17 oktober 21u. zaal Cercle Recollenttenlei, Gent Rooie Vlinder - Janettenfuif. Agitat druk Kasteellaan 255 Gent (091) 25.30.98. V.u. P. Van de Weghe, p/a Visserij 132, 9000 Gent. Ontwerp: Hans. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"