Feminist - van Baalen, Anneke; Buddingh, Zwanie; van Dijk, Corrie (Amsterdam: De Bonte Was, 1977)
"onder verantwoordelijkheid van De Bonte Was: Anneke van Baalen, Zwanie Buddingh, Corrie van Dijk, Etc."